Williams-tallin kehityskuljettaja Susie Wolff uskoo, että naiskuljettaja tulee vakiinnuttamaan paikkansa formula ykkösissä tulevaisuudessa. Wolff itse ajaa kilpaa Saksan vakioauto-sarjassa.

– Uskon, että se tapahtuu ennemmin todennäköisemmin kuin myöhemmin. Ehdottomasti seuraavan vuosikymmenen sisällä, skotti sanoi BBC Sportille.

– Moottoriurheilussa on ennakkoluuloja, mutta luulisin, että se on hiljalleen muuttumassa ja enemmän naisia pääsee sisään.

– Vaatisi suurta luottamusta joltain tallilta antaa naiselle mahdollisuus. Moni F1:ssä haluaisi näin tapahtuvan. Kun ensimmäinen pääsee sarjaan, se avaa mahdollisuuksia uusille päästä sisään.

Omia mahdollisuuksiaan kisakuljettajaksi tai kolmoskuljettajaksi 29-vuotias ei halua sulkea kokonaan pois. Minkäänlaisia sukupuolikiintiöitä hän ei kaipaa.

Frank (Williams) on antanut minulle mahdollisuuden ja on minusta itsestäni kiinni tarrata siihen molemmin käsin. Minun täytyy ansaita kunnioitus tallissa ja osoittaa, että olen kyvykäs. On hyvin tärkeää, että jos nainen pääsee sarjaan, hänen täytyy olla siellä omilla ansioillaan, tai muuten hän ei tule kestämään kauan.