McLaren kärsi lähes katastrofaalisen sunnuntain Valenciassa Lewis Hamiltonin keskeytettyä ja Jenson Buttonin ajettua kahdeksannen sijan turvin jäännöspisteille.

Ensi viikolla vuorossa on Iso-Britannian GP Silverstonessa ja odotukset ovat korkeammalla.

– Me olemme hyviä korkeanopeudella, se on vahvuutemme. Heikkoutemme on hidasnopeus, joten sen ei pitäisi olla ongelma Silverstonessa, sanoi Button The Sun -lehden mukaan.

– Lähden sinne positiivisella mielellä. Tiedän olevani kaukana jäljessä mestaruussarjassa, mutta on yhä mahdollista voittaa se, kahdeksantena kuljettajien sarjassa majaileva britti sanoo.

– Rehellisyyden nimissä en kuitenkaan mieti sitä. Mietin vain menoa kotiosakilpailuun nopeasti soljuvalle radalle, jolle automme pitäisi toimia hyvin.

Red Bullin Sebastian Vettelin huimaava vauhti Valencian aika-ajoissa sekä osakilpailussa ennen keskeytystä ei ole ainakaan vielä erityinen huolenaihe kauden 2009 maailmanmestarille. Hän myöntää kuitenkin yllättyneensä saksalaisen iskukyvystä.

– Red Bullilla oli päivityksiä Valenciassa kun taas useimmat saavat omansa seuraavaan kisaan. He olivat ilmiömäisen nopeita kisassa eikä se ollut odotettua. Sebin vauhti oli ilmiömäistä. Meidän täytyy odotella omaa isoa askeltamme. Jos aiomme saada hyvän tuloksen, niin Silverstone on oikea paikka sille.