Pirellin urheilupomo Paul Hembery sanoo, että rengasvalmistaja ei todellisuudessa saa sellaista kritiikkiä kuin media antaa ymmärtää. Hemberyn mukaan pääosa kuluttajista suorastaan rakastaa nykyistä tilannetta, jota on joskus rengaslotoksikin kutsuttu.

– Kaikki saavat saman tuotteen. Kaikilla on samat haasteet ja samat mahdollisuudet. Me olemme nähneet kuusi erittäin mielenkiintoista kisaa tänä vuonna ja yleisön suunnalta olemme saaneet valtavasti myönteistä palautetta. Se on ollut ilmiömäistä, Hembery sanoo sarjan kotisivulla.

– Tietenkään kukaan ei kirjoita siitä. Myönteiset uutiset eivät myy. Mutta, kuten sanottua, fanit pitävät siitä.

Hembery kuitenkin korostaa, että renkaat eivät tule ratkaisemaan mestaruutta.

– Ei, koska joka kaudella täytyy maksimoida paketti. Se tarkoittaa suorituskyvyn maksimointia joka komponentin osalta ja renkaat ovat vain yhdet niistä.