Genii-pomo Gerard Lopez sanoo, että Lotuksen tavoite ei ole muuttunut kauden alusta. Talli pyrkii yhä neljänteen sijaan valmistajien sarjassa. Mahdollisuutta parempaan sijoitukseen ei ole kuitenkaan tarkoitus sulkea kokonaan pois laskuista.

– Sijoittuminen neljänneksi on yhä tavoite, ja minusta se on realistinen. Jos voimme saavuttaa enemmän, me otamme enemmän, mutta kärkinelikko on päämäärä, Lopez sanoo Autosportille.

– Juuri nyt minusta olemme yksi erittäin hyvistä talleista, sillä meillä on kaksi kuljettajaa, jotka voivat hankkia pisteitä.

– Kanadassa Kimi (Räikkönen) tasauspyörästä ei toiminut, joten se vei puoli sekuntia, ja hänen olisi pitänyt olla toisessa rivissä. Romain (Grosjean) teki virheen uusilla renkailla, mikä ei auttanut. Jos aloittaa 7:nnestä ja 11:nnestä [sic] ruudusta, voi saada podiumin. Kisan voi voittaa, mutta se on vaikeaa. Jotta me voimme saada osakilpailuvoiton, koko paketin täytyy toimia – ja on monia ihmisiä, jotka pyrkivät samaan.

– Kuitenkin niin kauan kuin molemmat kuljettajamme hankkivat pisteitä, olen tyytyväinen, luxembourgilainen toteaa.