Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier sanoo, että Monacon pettymys on jo unohdettu ja seuraavaan osakilpailuun lähdetään samalla luottamuksella kuin muihinkin.

– Kyllä, meillä on takana pettymys Monacosta, mutta me olemme päässeet yli pahemmistakin asioista, Boullier sanoi ToileF1:lle.

– On vaikea saada hyvä tulos, jos on menettänyt autonsa jo ennen ensimmäistä mutkaa. Näin tapahtui Romainille (Grosjean). Se oli vain kisatilanne, mutta se ei tee siitä yhtään helpompaa sulattaa, koska oli ilmeistä, että hän oli iskussa viikonlopun alusta alkaen.

Kimi (Räikkönen) puolestaan ei saanut missään vaiheessa kaikkea itselleen suotuisaksi ja hän menetti pidon kisassa, mikä esti häntä hyökkäämästä. Meidän ei kuitenkaan pidä jäädä vatvomaan sitä. Se oli yksi viikonloppu kahdestakymmenestä. Toivon, että me pärjäämme paremmin seuraavissa 14:ssä.

Montréalin kisaan ei ole odotettavissa kilpailukyvyn heikkenemistä, Boullier vakuuttaa.

– E20 on nopea, vankka ja luotettava. Vauhtia oli Monacossa torstaina sekä lauantaina ja kuljettajamme olivat tyytyväisiä autoihinsa. Me kaikki tiedämme, että Monaco on omalaatuinen vaatimuksiltaan. On parempi kokea ongelmia siellä kuin tavanomaisella radalla.