Kimi Räikkönen sanoo, että Pirellit sopivat hänelle hyvin. Lotus-kuski myöntää, että renkaiden kestävyys ei ole aivan edeltäjiensä kaltainen, mutta suorituskyky toimintaikkunan sisällä on hyvä.

– Minusta renkailla on hyvä pito yhdellä kierroksella. Tietenkin kisassa ne kuluvat, mutta se on sama kaikille kuljettajille ja talleille. Meidän täytyy saada niistä hyvä ymmärrys ja käyttää niitä parhaamme mukaan, Räikkönen sanoi TotalRacen seuraamassa haastattelussa.

– Tietenkin jotkut tulevat aina olemaan niihin tyytyväisempiä kuin toiset, hän lisäsi.

Räikkönen toivoo vielä hieman virheettömämpää suoritusta, jotta parempia sijoituksia voidaan saavuttaa, mutta ei vaikuta erityisen huolestuneelta nykytilanteestakaan.

– Virheet ovat maksaneet joitakin sijoituksia meille tänä vuonna, mutta me voimme korvata ne. Tietenkin joissakin kisoissa olisimme olleet korkeammalla ilman näitä virheitä, mutta sellaista on kilpa-ajo.