Felipe Massa ajoi vuonna 2006 Michael Schumacherin tallikaverina Ferrarilla. Kyseinen kausi jäi silloin 37-vuotiaan Schumin viimeiseksi – tai oikeammin sanottuna viimeiseksi ennen paluutaan 2010.

Massa paljastaa tuoreessa sport360°-lehden haastattelussa, että Schumi kertoi aikeistaan palata brassille jo kauan ennen tiedon julkistamista ja että hänen reaktionsa oli seuraavanlainen:

– Mitä **ttua. Sanoin hänelle: ”Mitä olet tekemässä? Oletko varma?” Hän kertoi uskovansa, että hän pystyisi palaamaan eikä minulla ollut siihen mitään lisättävää.

Vaikka paluu olikin yllätys ex-tallikaverille, hän kiistää epäilleensä saksalaisen mahdollisuuksia onnistua.

– Uskoin aina hänen pystyvän tekemään vahvan paluun ja ehkä se, mitä on tapahtunut, liittyy hänen ikäänsä. En tiedä, Massa sanoo.

– F1 on muuttunut paljon sitten hänen lähtönsä. Minä olen pysynyt, laji on muuttunut ja olen ollut vaikeuksissa, joten hänkin varmasti on. Tärkeintä on se, että hän nauttii siitä. Ehkä hän palasi siksi, että hän riskeerasi liian paljon moottoripyörillä.

Mitä tulee hänen omiin jatkomahdollisuuksiinsa nykyisen työnantajansa leivissä, Massa on realistinen, mutta ei toivoton.

– Kun ajaa Ferrarilla, on aina painetta ja erityisesti silloin kun ei voita. Mutta jos saa hyvän tuloksen, se paine häviää saman tien. Minun täytyy parantaa tilannetta. Mutta asiat voivat muuttua formula ykkösissä todella nopeasti. Meidän täytyy uskoa, että kaikki on mahdollista. Meidän täytyy uskoa, että voimme palata voittojen tielle.