Bruno Senna ei myönnä suorituspaineita Williams-tallissa. Tallikaveri Pastor Maldonado on ehtinyt jo voittaa osakilpailun ja kolmoskuljettaja Valtteri Bottaksen tiedetään vakuuttaneen talli suorituksillaan perjantain harjoituksissa.

– Minun ei tarvitse voittaa tänä vuona, Senna sanoi Globo Esportelle.

– Minulla on tasaisuutta, olen pystynyt hankkimaan tasaisesti pisteitä ja olen ajanut kisoja, joissa olen osoittanut paljon potentiaalia. Voittaakseen formula ykkösissä, kaiken pitää osua kohdalleen. Auton pitää olla nopea, pitää aloittaa oikeasta ruudusta, pitää hallita renkaat ja valita oikea strategia.

Sanomalehden mukaan Senna nimesi auton antamisen perjantain ensimmäisissä harjoituksissa Bottakselle pieneksi ongelmaksi.

– Pastor on pystynyt oppimaan erittäin paljon renkaista. […] Se tulee kokemuksen kautta eikä sitä voi vain jättää välistä, Senna sanoi.

Williams-insinööri Mark Gillan kommentoi Monacon kisan jälkeen, että 28-vuotiaalla on yhä paljon opittavaa renkaiden hallinnasta.