Williams-talli on esittänyt Pastor Maldonadolle epätavallisen suorasanaista kritiikkiä Monacon kisan jälkeen. Tallin insinöörijohtoon kuuluva Mark Gillan sanoo tallin kotisivulla olevansa pettynyt venezuelalaisen suoritukseen.

– Auto oli riittävän hyvä neljänteen tai viidenteen lähtöruutuun ja meidän kisavauhtimme oli myös hyvä, joten on pettymys, että emme lähteneet kisasta mukanamme kunnollinen määrä pisteitä, Gillan sanoo.

– Minusta se vahinko (Maldonadon osuma Sergio Pereziin P3:ssa) oli vältettävissä ja siksi pettymys. Rangaistus (10 lähtöruutua) oli siis ymmärrettävä.

Williamsin ainokaisen pisteen saalistanut Bruno Sennakaan ei puhtaita papereita saa.

– Bruno oli erittäin rehellinen aika-ajojen jälkeen ja myönsi, että hän olisi voinut pärjätä paremmin. Hän puristi kovaa läpi kisan, mutta lopulta turhautui Kimin (Räikkönen) pidätellessä häntä. Me jatkamme työskentelyä kovaa Brunon kanssa simulaattorissa ja radalla, jotta hän voi maksimoida uusien renkaiden suorituskyvyn.