Top Gear tietää sunnuntain F1-kisan tulokset jo etukäteen. Syynä tähän on muuan kuljettajan kypärävalinta.

Kimi Räikkönen tulee voittamaan Monacon Grand Prixin sunnuntaina. Kuinka tiedämme sen? Noh, kahdessa tämänpäiväisessa (torstai) harjoitussessiossa, joissa hän pääsi harjoittelemaan hyvin vähän, hänellä oli James Hunt -replikakypärä. Eikä kyse ollut mistään Ron Howard -elokuvapuffista, se oli ihan puhdas kunnianosoitus. Yhdeltä viileältä jätkältä toiselle. Me pidämme siitä, Top Gear kirjoittaa kotisivullaan.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Kimi kallistaa hattuaan vuoden 1976 maailmanmestarikuljettajalle, kohujen aiheuttajalle ja miekkamiehelle. Hän on aiemmin osallistunut moottorikelkkakisoihin käyttäen Huntin nimeä peittääkseen (ilman menestystä) jälkensä Ferrarin työntekijöiltä, jotka eivät ikinä hyväksyneet Räikkösen lukujärjestykseen kuulumatonta aktiviteettiä.

Top Gear myöntää, että Räikkönen ei ole ajanut Monacossa kahteen vuoteen ja saa vain vähän harjoitusta.

– Mutta me uskomme silti, että hän voittaa sunnuntaina. Lotus E20 on yksi kolmesta autosta, jotka näyttivät niin täsmällisiltä, tarkoilta ja nopeilta poistuessaan hitaista mutkista. Kaksi muuta ovat Ferrarin F2012 ja McLarenin MP4-27.