Ferrarin testikuljettaja Marc Gene sanoo, että Fernando Alonso on kaikkein täydellisin kuljettaja, jonka kanssa hän on koskaan työskennellyt tai jota vastaan hän on kilpaillut.

– Fernandon jälkeen olen ollut tallikaverina neljän maailmanmestarin, (Michael) Schumacherin, (Kimi) Räikkösen, (Jacques) Villeneuven Le Mansissa ja nyt Fernandon kanssa, Gene sanoi uuden Ferrari-liikkeen avajaistilaisuudessa Madridissa tallin kotisivun mukaan.

– Olen aina sanonut sen: hän on kaikkein täydellisin. Hän on paras kaikista, jotka ovat ajaneet minua vastaan tai työskennelleet kanssani. Hän on paras pärjäämään vaikeissa tilanteissa.

– Me olemme äärimmäisen etuoikeutettuja Ferrarilla, että meillä on hänet ja saamme työskennellä hänen kanssaan.

Paikalla ollut Alonso itse puolestaan kehui tallikaveriaan Felipe Massaa. Mitä itse tuloksiin tulee, valitut sanamuodot saattoivat jättää ilmaan kysymyksiä.

– Hänellä on riittävät taidot taistella voitoista. On vaikea ajatella, että Felipe ei saisi monta pistettä kauden jälkimmäisellä puoliskolla ja että hän ei saavuttaisi palkintokorokesijoituksia tai taistelisi voitoista, Alonso sanoi.