Kimi Räikkösen hapan ilme Barcelonan osakilpailun jälkeen on saanut F1-kommentaattorit liikkeelle. Käsitys on se, että Lotuksen vauhti riittää voittoon ja kun Räikkönen ei palkintokorokkeen korkeinta askelmaa ole vielä saavuttanut, on pinna kireällä.

– Räikkönen olisi voinut voittaa tämän kisan, kuten hän olisi voinut voittaa Bahrainissa. Hän olisi tarvinnut muutaman kierroksen enemmän tai jos puhutaan realistisemmin, sanella rengasstrategian heti alusta alkaen, Top Gear kirjoittaa verkkosivustonsa osakilpailuraportissa.

– Tallikaveri Romain Grosjean seurasi häntä neljännellä sijalla. Pienellä onnella ”RoGros” voi voittaa osakilpailun tällä kaudella. On syytä muistaa, että myös Lewis Hamilton on yhä voitotta tänä vuonna, mutta se ei näytä häiritsevän häntä.

Sky Sports -toimittaja Pete Gill huomautti puolestaan, että Räikköstä tilanne vaikuttaa häiritsevän erittäin ilmeisesti.

– Barcelonassa ei ollut kahta kysymystä Räikkösen tyytymättömyydestä kolmanteen sijaan. Onneksi hän pysyi yhtä vähäpuheisena kuin yleensä, sillä hänen kasvoistaan päätellen mitä ikinä hän olisi sanonutkin, ei olisi sopinut televisioon ennen myöhäislähtetyksiä, Gill sanoo lisäten, että hyvä uutinen Räikköselle oli kuitenkin Grosjeanin jättäminen taakseen.