Eric Boullier myöntää, että Lotus-tallin tulokset saattavat vaatia tavoitteiden muuttamista kaudelle. Vielä ennen kautta tavoitteena oli neljäs sija valmistajien sarjassa, mutta nyt Lotus on jo kolmantena selkeähköllä 21 pisteen marginaalilla viiden osakilpailun jälkeen. Mikä tärkeämpää, pisteiden keruun trendi on ollut nouseva.

– Parin vaikean kisan jälkeen, joissa emme saaneet muutettua vauhtiamme tuloksiksi, on totta, että meillä on ollut kaksi vahvaa tulosta ja jos jatkamme samaa, meidän täytyy harkita tavoitteitamme uudestaan, Boullier sanoo tallin kotisivulla.

– On kuitenkin pidettävä mielessä, että mikään ei pysy samana formula ykkösissä ja olisimme uhkarohkeita jos aliarvioisimme vastustajamme. Me olemme saaneet kaksi hyvää tulosta, se on totta, mutta emme ole vielä saaneet voittoa. Tilanteet muuttuvat äkkiä, joten me emme tule lepäämään laakereillamme.

– Voittajien lukumäärän perusteella tänä vuonna voisi luulla, että se (voittaminen) on helpompaa kuin aiemmin! Näin ei kuitenkaan ole. On niin tiukkaa, että voit olla sankari yhtenä viikonloppuna ja nolla seuraavana. Meidän vahvuutemme on ollut se, että olemme olleet hyvässä vauhdissa joka radalla. Tähän mennessä emme ole nähneet heittelyä suorituskyvyssä, kuten jotkut kilpailijoistamme.

– Jos jatkamme tällä tavalla, me tulemme olemaan hyvissä asemissa saadaksemme mukavasti pisteitä mestaruustaistoon. Tietenkin pisteiden hankinta on yksi asia: ne ovat arvokkaita ja se, joka saa eniten, voittaa mestaruuden. Mutta me kaikki todella haluamme voittaa.