Kimi Räikkösen nyrpeä käytös saatuaan toisen perättäisen palkintokorokesijoituksen saavuttamatta kuitenkaan vielä voittoa, on aiheuttanut kummastusta mediassa. PlanetF1 -sivusto kuitenkin näkee tilanteessa huumoria.

– On helppoa kuvitella Kimi Räikkösen kuluttavan koko kauden pettyen itseensä. Tällä vauhdilla hän saattaa pettyä itseensä aina toiseen maailmanmestaruuteen asti, sivusto kirjoittaa.

– Tässä kisassa (Barcelona) hän pettyi itseensä kun ei saanut (Fernando) Alonsoa kiinni ajoissa ja sijoittui kolmanneksi. Bahrainissa hän pettyi itseensä valittuaan väärän puolen (Sebastian) Vettelin ohitukseen ja sijoituttuaan toiseksi. Aika-ajoissa hän pettyi itseensä kun hän ei ajanut kovempaa.

PlanetF1 näkee Räikkösessä samankaltaisuutta Nalle Puh -hahmon kanssa.

– Hän on formula ykkösten Ihaa. Hänen maljansa on ylitsevuotavainen. (toim. huom.: psalmi 23) Jonkun pitäisi ostaa hänelle ilmapallo.