Heikki Kovalainen otti Monacossa kauden parhaan tuloksensa ajaen upeasti 13:nneksi suorituskyvyttömällä autollaan. Caterham-kuski oli syystäkin tyytyväinen.

– Tämä oli tietenkin hieno kisa tallille ja olen onnellinen, että saimme kymmenennen sijan (valmistajien sarjassa) takaisin ja hankimme kauden parhaan sijoituksen, Kovalainen sanoi tallin tiedotteessa.

– Siitäkin huolimatta olisimme voineet saavuttaa enemmän, mutta sade tuli juuri väärällä hetkellä meille. Jos olisi ollut täysin märkää ja kaikki olisivat tehneet varikkopysähdykset samaan aikaan, olisimme voineet pitää 12:nnen sijan ja mahdollisesti päästä jopa korkeammalle pysähdysten aikana. Kun pisaroita alkoi tippua, myös jarrujen lämpötila tippui enkä pystynyt aivan pitämään enää samaa vauhtia kuin aiemmin kisassa.

Vaikka parannettavaa mahdollisesti olisi voinut olla, tyytymättömyyteen ei ollut syytä.

– Kaikesta huolimatta tämä oli todella hyvä päivä tallille ja oli hienoa palata varikolle ja nähdä kaikki niin hyvällä tuulella.