Lewis Hamilton uskoo McLarenin olevan jälleen Bahrainin pettymyksen jälkeen iskussa. Barcelonassa on tänä vuonna ehditty jo ajaa ja tällöin Wokingin ylpeys oli vakuuttava.

– Vauhtimme Barcelonassa kautta edeltävissä testeissä oli lupaavaa, mutta kauden iskukykyä on yhä hyvin vaikea arvioida. On siis vaikea sanoa kuka tulee olemaan kärjessä ensi viikolla, Hamilton sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Kaikesta huolimatta me ajoimme hienon kisan siellä viime vuonna. Painoin Sebastiania (Vettel) maaliviivalle asti. Luulisin, että meillä on suhteellisesti parempi auto tänä vuonna, joten toivon jälleen vahvaa kisaa.

Kuten muutkin kuljettajat ovat toistelleet, Hamilton sanoo ohitusten olevan kiven alla Montmelóssa.

– Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kuinka yksinkertaista ohittaminen on tänä vuonna. Se on aina ollut paha paikka ohituksille, kuten huomasin viime vuonna. Toivon kuitenkin, että DRS ja KERS-hybridi yhdessä tekevät siitä helpompaa. […] Pyrin vahvaan suoritukseen aika-ajoissa, jotta kisassa on niin helppoa kuin suinkin mahdollista.