Fernando Alonso sanoo olevansa tyytyväinen kehitykseen, jota Ferrari teki alkuviikosta Mugellon testeissä. Samaan hengenvetoon espanjalainen kuitenkin myös toteaa, että auto on nyt saatava iskuun jos halua mestaruustaistolle on.

– Minä olen erittäin tyytyväinen näihin kolmeen testipäivään. Tunne testin jälkeen on positiivinen. Me olemme ottaneet käyttöön muutamia pieniä – ja korostan sitä sanaa – aerodynaamisia päivityksiä, joiden vaikutus on vastannut odotuksia. Se on kaikkein positiivisin uutinen ja tarkoittaa sitä, että olen luottavainen tulevaisuuden suhteen sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä, Alonso sanoo tallin kotisivulla.

Kehitettävää kuitenkin on. Auto jää yhä kierroksella vajaan sekunnin kärjestä.

– Meidän täytyy aloittaa sillä (Barcelonassa), että emme enää ole vaikeuksissa kolmannelle aika-ajojaksolle pääsyssä ja pääsemällä lähemmäksi kärkikuusikkoa. Meidän on sitten jatkettava kehitystä Monacossa, Kanadassa ja Valenciassa. Se on ainoa tapa, jolla voimme löytää ne puuttuvat seitsemästä yhdeksään sekunnin kymmenystä kierrosvauhtia.

– Me emme voi antaa itsemme olla vaikeuksissa Q3:n kanssa jos haluamme taistella mestaruudesta.

Osallistu MM-kisojen Jääkiekkotietäjä-kisaan ja voita NHL-matka New Yorkiin kahdelle.
Lue ohjeet tästä ja kuittaa samalla jopa 100 euron bonus!