Ruotsalaisen Aftonbladetin F1-toimittaja Anna Andersson uskoo, että Kimi Räikkönen on toiseksi suurin tämän vuoden kuudesta mestarista. Ensimmäiseksi Andersson nostaa Fernando Alonson.

– Se mitä hän (Alonso) teki Ferrarilla kahtena ensimmäisenä vuotenaan oli uskomatonta. […] Fiksu kuljettaja, joka ei paina kaasua ennen kuin keksii hyvän strategian tavoitteiden saavuttamiseksi, Andersson sanoo espanjalaisesta.

Räikkönen puolestaan saa kehuja – yllätys, yllätys – nopeudestaan.

– Palasi takaisin ikään kuin ei olisi koskaan ollutkaan poissa. Kaksi vuotta WRC:ssä ei näytä vaikuttaneen viileään suomalaiseen. Hänellä on hyvä tuntuma autoon ja hän on aina nopea – heti kun vain istuu johonkin, millä on pyörät.

– Malesiassa kisan lopussa hän oli se, joka teki nopeimman kierroksen ja jos Lotus pysyy McLarenin, Red Bullin ja Ferrarin kehitysvauhdissa, hän voi hyvinkin voittaa kisan tänä vuonna. Kimi on kylmä, nopea ja yksinkertainen. Hän tekee sitä mitä rakastaa – kilpa-ajoa – ja niin kauan kuin hänellä on se sama tunne, hän tulee olemaan myös kärjessä.

Kolmantena listalla on Michael Schumacher, jonka tilastot puhuvat Anderssonin mukaan puolestaan. Neljäntenä on Jenson Button, joka saa kehuja taktisesta osaamisestaan sekä pehmeästä ajotyylistään. Lewis Hamilton, jota toimittaja pitää ”todennäköisesti nopeimpana” on viidentenä.

Sebastian Vettel on jätetty listalla viimeiseksi. Hän on ”odotuksia huonompi” mutta ”luonnollisesti nopea ja valtavan kunnianhimoinen. [..] Hän haluaa aina voittaa, ja jos ei onnistu, käyttäytyy kuin murjottava viisivuotias.”