Michael Schumacher, jolle kauden kisat eivät ole sujuneet aivan nappiin tähän mennessä, haukkuu Pirellin renkaat kovin sanoin. Schumin mukaan nykyinen rengastoimittaja pakottaa kuljettajat ajamaan alle kykyjensä.

– Pääasia, johon olen tyytymätön on se, että jokaisen täytyy ajaa reilusti omien rajojensa ja ennen muuta auton rajojen alapuolella, Schumacher sanoi Autosportin mukaan.

– Kysymys on siitä pitäisikö renkaiden näytellä niin suurta roolia vai pitäisikö niiden kestää vähän pidempään. Näin voitaisiin ajaa normaalia kisanopeutta eikä kruisailla ympäriinsä ikään kuin turva-auton takana, Mercedes-kuski jyrisee.

Pirelli-pomo Paul Hembery ei arvostanut legendan haukkuja.

– Olen pettynyt kuullessani tuollaisia kommentteja niin kokeneelta kuljettajalta kuin Michael. Muut keskittyvät työhönsä ja saavat renkaansa toimimaan, Hembery sanoi.