Group Lotus kiistää äärimmäisen epämuodollisessa lehdistötiedotteessa, että sen sponsorisuhde Lotus-talliin olisi katkennut.

Tiedotteessa yhtiö korjaa useampiakin ”virheellisiä huhuja”, joista yksi on, että Group Lotus ei ole enää mukana formula ykkösissä.

– Fakta: Lotus F1 Team ja Group Lotus ovat uudistaneet kaupallista suhdettaan aiemmin tänä vuonna. Uusi hallintosopimus merkkaa Group Lotuksen sitoumuksen jatkoa talliin ja lajiin, tiedotteessa kirjoitetaan.

– Group Lotuksen brändi- ja markkinointioikeudet ja muut operaatiot pysyvät muuttumattomina ainakin vuoteen 2017 asti. Paitsi että Group Lotus jatkaa brändinä ja nimikkopartnerina, sillä on myös eksklusiivinen lisenssi kaikkiin Lotus F1 -tallin myyntituotteisiin, tiedotteessa jatketaan.

Yhtiö ei kiellä taloudellisia ongelmiaan, vaan myöntää olevansa erittäin vaikeassa tilanteessa, mutta sanoo osoittavansa todellista taisteluhenkeä ja että mediahuhut haittaavat heidän mainettaan ja imagoaan.