Lotus kirjoittaa kisaraportissaan, että Kimi Räikkösen pettymyksen tuottaneesta 14:nnestä sijasta ei voi syyttää kuljettajaa. Talli kertoo sen minkä radalla näki: Räikkösen renkaat olivat jo menettäneet kaiken suorituskykynsä.

– Molemille kuskeille muutettiin strategia kahteen pysähdykseen, joten loppukisassa oli kyse renkaiden hallinnasta. Räikkönen ajoi hieman leveäksi kierroksella 48 ja sai renkaiden pintaan likaa ja tämän ansiosta kävi nurmikon puolella.

– Hänen Pirellinsä olivat tässä vaiheessa kokonaisuudessaan loppuunkulutetut ja Kimi tippui sijalle 14, jolle hän lopulta myös jäi. Edes hänen ylenpalttisilla taidoillaan oli vaikeaa pitää auto radalla.

Romain (Grosjean) hyötyi tallikaverinsa ongelmista, ajoi uskomattoman tasaisesti ja laskelmoi viimeiset kierrokset tuodakseen autonsa maaliin upeasti sijalle 6.