Vaikka Caterham-talli sijoitusten perusteella ei ole kehittynyt viime vuodesta, tallipäällikkö ja omistaja Tony Fernandes sanoo, että kauden kaksi ensimmäistä kisaa osoittaa tallin kasvaneiden resurssien näkyvän.

– Vaikka kisatiimillä on ollut pari hyvin ansaittua vapaata viikkoa Malesian kisan loputtua, työtahti tehtaalla on koventunut pyrkiessämme pysymään mukana kehitystaistelussa radan ulkopuolella, Fernandes sanoo tallin tiedotteessa.

– Viime vuonna tähän aikaan me halusimme tuoda päivityksiä joka kisaan, mutta meidän rahoituksemme tai logistiikkamme ei mahdollistanut sitä. Tänä vuonna me pystymme siihen ja se on yksi merkki lisää siitä, että me menemme oikeaan suuntaan, tallipäällikkö jatkoi.

-(Australian ja Malesian) suoritukset vahvistivat meille mitä meidän on tehtävä saadaksemme kiinni edellä olevia autoja. Kisaviikonloppujen aikana meidän on parannettava aika-ajovauhtiamme ja näyttää siltä, että voimme työskennellä tehokkaammin maksimoidaksemme renkaiden suorituskyvyn koko viikonlopun aikana.

– Tehtaalla päätavoitteena on parantaa autojen aerodynaamista tehokkuutta. Se antaa meille mahdollisuuden voittaa haluamamme piste. Myös se, että voimme nyt siirtyä seuraaviin kahteen kisaan sellaisilla päivityksillä, joista saatoimme vain unelmoida viime vuonna, on erittäin rohkaiseva merkki.