Caterham-kuski Heikki Kovalainen odottaa Bahrainista kuumia olosuhteista. Kovalainen uskoo, että lämpötilan vaikutusten hallinta nousee avainasemaan Bahrainissa.

– Bahrain on jälleen yksi tyypillinen moderni rata. Siellä ei ole mitään kovin haastavia mutkia ja kovaa voi painaa suurimman osan kierrosta, erityisesti kanttareilla, jotka ovat suhteellisen vaivattomia autolle, Kovalainen sanoo tallin kisanennakossa.

– Kun radan pintaan kertyy kumia, pito paranee ratkaisevasti ja kierrosajat tippuvat nopeasti läpi viikonlopun. Tämän vuoksi on tärkeää onnistua aika-ajoissa ja saada mahdollisimman paljon sessiosta irti.

– Paitsi rataolosuhteet, yksi pääosa-alue, johon tulemme keskittymään on jarruttaminen. Korkeat ilmanlämpötilat vaativat sitä, että tulemme käyttämään paljon perjantain harjoituksista hallitsemaan jarrujen jäähdytystä ja kulumista, jotta olemme mahdollisimman valmiit aika-ajoihin ja kisaan, hän jatkoi.