Kimi Räikkönen odottaa jo innokkaasti ensi viikonlopun Kiinan osakilpailua. Shanghain rata on osin erittäin haastava ja tarjoaa tavallista suuremman edun kierroksella nopeille autoille.

– Se on yksi rata muiden joukossa – minulla ei ole erityistä suosikkia tai mitään sellaista. Se on melko samanlainen kuin Albert Park ja Sepang sen suhteen, että mitä se vaatii autolta, joten sen pitäisi sopia meille, Räikkönen sanoo kotisivullaan.

– Meillä on uusia osia tulossa autoon, mikä auttaa myös. Toisaalta varmaankin kaikille talleilla tulee uusia osia kisaan, joten emme tiedä miten pärjäämme verrattuna muihin ennen kuin pääsemme sinne, Lotus-kuski jatkoi.

Jäämies myöntää, että Shanghain rata on hänen mieleensä, sillä ainakin pari erittäin pitkää suoraa antavat mahdollisuuksia ohituksille.

– Voitin siellä 2007, mistä sain hyvän fiiliksen, sillä samana vuonna voitin myös mestaruuden. Se on oikea kilparata ja siellä on hyviä mahdollisuuksia ohituksiin. Auto vaikuttaa hyvältä, joten katsotaan mitä tapahtuu.