Kimi Räikkönen
sanoo, että tallilla on nyt parempi ymmärrys renkaista. Bahrainin kisa on Lotus-kuskin mukaan kaikkein haastavin renkaiden hallinnalle, joten 11:s lähtöruutu tuoreilla satseilla ei ole välttämättä huono yhdistelmä.

– Me ymmärrämme hieman paremmin (rengasstrategiaa). Me teimme pienen virheen pysähtyessämme liian aikaisin, mutta kyse ei ole siitä, ettemme olisi ymmärtäneet riskiä – ymmärsimme kyllä, Räikkönen kommentoi Autosportille viime viikon kisaa Shanghaissa.

– Ehkä olisin voinut ajaa hieman pidempään toisella sarjalla, mutta minulla ei ollut kovin selkeää käsitystä siitä milloin renkaat menettävät ratkaisevasti suorituskykyään, hän jatkoi.

Aika-ajojen jäämisestä toiseen jaksoon Bahrainissa Räikkönen toisti jälleen, että kyse oli laskelmoidusta riskistä.

– Tietenkin jokainen haluaa olla korkeammalla, mutta joskus täytyy ottaa riski. […] Jää nähtäväksi toimiiko se, mutta on varma, että tämä kisa on kovempi renkaille kuin mikään muu. En tiedä (mitä tapahtuu), mutta me yritämme tehdä parhaamme.