Jenson Button oli pettynyt McLarenin vauhtiin Bahrainissa. McLaren-kuski kärsi kisan lopussa renkaan puhkeamisen ja lopulta pakoputkirikon. Ongelmia oli kuitenkin jo ennen sitä.

– Me kamppailimme yliohjautuvuuden kanssa eikä meillä ollut vauhtia täällä, Button sanoi Sky Sportsille.

– On hyvin vaikea käsittää missä vauhti on ja miksi meillä ei ollut sitä täällä. Viimeisissä kisoissa – riippumatta siitä, että voitimmeko vai ei – meillä oli hyvä kisavauhti, mutta täällä ei. Vaikea viikonloppu tallille siis, Button jatkoi.

McLarenin pahemman kerran epäonnistuneet varikkopysähdykset eivät auttaneet asiaa.

– Minulla ei tainnut olla hitain pysähdys, vaan Lewisilla (Hamilton), jolla se oli saman kaltainen kuin minulla Shanghaissa. Siltikin yksi pysähdyksistäni kesti kuusi sekuntia, mikä on kaksi kertaa pidempään kuin sen pitäisi olla. Menetimme molemmat siis paljon aikaa varikolla.