Fernando Alonso kirjoittaa Ferrarin blogissaan, että edellisessä kisassa Kiinassa auton suorituskyky oli niin heikko, että vain hänen poikkeukselliset ajotaitonsa estivät vieläkin huonomman tuloksen.

– Tänä viikonloppuna me teemme parhaamme ja toivottavasti voimme ajaa kisan, jossa kulutan vähemmän aikaa ruuhkassa kuin viime sunnuntaina, Alonso kirjoittaa.

– Oli turhauttavaa, että en voinut ajaa juuri yhtään kierrosta ilman ruuhkaa ympärilläni, sillä vauhtini ei ollut ollenkaan huono joissakin osissa kisaa. Valitettavasti jäin Lewis Hamiltonista jälkeen viimeisen stopin jälkeen. Hänellä oli muiden ohituksiin riittävä mutkanopeus kun taas minun piti tehdä kuperkeikkoja onnistuakseni ohituksissa pitkää suoraa selvästi vaikeammissa paikoissa, Alonso suree.

– Sen lisäksi minulla ei ollut juuri toivoa puolustaa paikkaani kun muut käyttivät DRS:ää, kuten Pastor Maldonadon kanssa kävi. Olin ohittanut hänet, mutta hän sai paikkansa takaisin mutkan 14 jarrutusalueella.