Britannian lehdistö löi kaksi kärpästä yhdellä iskulla sekä aloittamalla että lopettamalla huhun Red Bull -tallipomo Christian Hornerin siirtymisestä vaikeuksissa olevan Ferrari-tallin johtoon. Horner kehuu maranellolaistallia, mutta ei jätä arvailun varaa tulevaisuudestaan.

– Ferrari on suuri talli, mutta tulevaisuuteni osalta olen täysin sitoutunut Red Bulliin, Horner sanoi Daily Mailin mukaan.

– Ferrarissa voi nähdä paljon viehätystä, mutta myös sudenkuoppia ja minä olen sitoutunut Red Bulliin. Dietrich Mateschitz (omistaja) antoi minulle mahdollisuuden astua mukaan formula ykkösiin 31-vuotiaana ja luotti minuun tallinsa rakentamisessa.

– Tunnen itseni osaksi joukkuetta ja minun sisälläni ei ole palavaa halua siirtyä ja tehdä työtä Ferrarille. Olen erittäin tyytyväinen asemaani. Minulla on monivuotinen sopimus, Horner kertoo.