Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier sanoo, että E20 ottaa vielä kaudella kärkeä kiinni. Nykyinen ehkä yllättävänkin hyvältä vaikuttava kilpailukyky ei Boullierille riitä.

– Minun pitäisi antaa periksi saman tien, jos en uskoisi niin, Boullier vastasi Autosportin kysymykseen mahdollisuuksista saavuttaa Red Bull ja McLaren.

– On rohkaisevaa, että vaikka uskomme heidän olevan edellämme, ero viime vuodesta on pienentynyt, mikä osoittaa, että me voimme saavuttaa heidät. Meidän tietenkin pitää painaa entistäkin kovempaa, mutta me voimme saavuttaa heidät, ja on meistä itsestämme kiinni toimia paremmin tänä vuonna ja vieläkin paremmin ensi vuonna.

Kisakuskit Kimi Räikkönen ja Romain Grosjean pitävät uudesta autosta, tallipomo kertoo.

– Selkeästi perusta on erittäin hyvä. Auto ei ole helppo, mutta ajajat pitävät siitä – se saa heidät luottavaisiksi. Auto reagoi hyvin ja osoittaa samoja lukuja kuin simuloinnit. Tähän mennessä meillä on hyvä alku jatkon kannalta.