Niki Lauda, jonka kommentit Kimi Räikkösen paluusta aiemmin ovat olleet jossain määrin monitulkintaisia, vakuuttui Lotus-kuskin vauhdista Barcelonassa. Kolminkertainen mestari kuitenkin varoittaa, että F1-maailmassa tähti unohtuu nopeasti ellei tuloksia tule.

– Tämän kaverin luonnollinen nopeus on aina ollut valtava, vaikka hän ei ikinä paljon haastatteluissa puhunutkaan. Tässä on hyvin lahjakas jätkä ja uskon myös, että Lotus ei ole ollenkaan hullumpi, Lauda sanoi ORF-televisiokanavalla.

– Kimiä on hauska katsoa. On tärkeää, että hän on kärjessä aika ajoin, koska silloin hän kiinnostaa meitä kaikkia. Jos auto ei auta häntä ja hän jämähtää keskikastiin, hänet unohdetaan kolmen kisan jälkeen. Valitettavasti niin brutaalia on Formula 1, Lauda pelkää.

Mikäli Räikkösen nälkä on sellainen, jota mestarilta voi odottaa, itävaltalainen odottaa kiihkeä kautta.

– Kimi tulee kaikesta huolimatta ehdottomasti olemaan valopilkku tällä kaudella jos hän kuudentena maailmanmestarina haluaa todella tietää jälleen asemansa radalla.