Vitali Petrov on asettunut HRT:n Narain Karthikeyanin puolelle viime viikonlopun tapahtumien tiimoilla. Sebastian Vettel haukkui Karthikeyania kisan jälkeen idiootiksi kun kaksikon autot ottivat ohitustilanteen seurauksena yhteen, joka lopulta johti Vettelin renkaan puhkeamiseen.

– Karthikeayan ei tehnyt mitään ylimääräistä, ei yrittänyt osua häneen eikä vaihtanut suuntaa yllättävästi, Caterham-kuski sanoo RIA Novostille.

– Sebastian ohitti hänet ja alkoi kääntymään, mutta Narain oli menossa suoraan. Vettelin ei olisi pitänyt sanoa mitään niistä asioista tai näyttää keskisormeaan.

– Tiedän, että kisat ovat emotionaalisia ja sen voi ymmärtää, mutta silti pitää pystyä hillitsemään itsensä – tai ainakin yrittää. Uskoisin, että talli antaa hänellä oppitunnin tuollaisten ilmausten käytöstä, Petrov epäili.