Avoimesta kommentoinnistaan tunnettu entinen F1-mestari Nigel Mansell vihjaa, että Fernando Alonson voitto Malesian GP:ssä saattoi olla lahja Sauberilta. Mansell sanoo, että Sergio Perezille lähetetty radioviesti (”Checo, ole varovainen, me tarvitsemme tämän sijan”) ei ainakaan auttanut meksikolaisen kiivasta takaa-ajoa.

– Se oli todella jännittävää, erityisesti Perezin takaa-ajo viimeisillä kierroksilla. Valitettavasti hänen keskittymisensä herpaantui sen valitettavan radioviestin vuoksi, Mansell sanoo Motorsport-Totalin mukaan.

Britti vihjaa, että kulissien takana on voinut tapahtua muutakin.

– Siellä on mahdollisesti tapahtunut pari asiaa, joista meillä ei ole tietoa, Mansell totesi tarkentamatta mitä nämä tapahtumat voisivat olla.

Oli Sauberin ja Ferrarin välillä sopimus sitten tai ei, 31-kertainen osakilpailuvoittaja kehuu vuolaasti Perezin kisaa.

– Se oli uskomatonta. Perez on nyt tullut mukaan formula ykkösiin todellisena haastajana.