Heikki Kovalainen kertoo, että Caterhamin uusi CT01-ajokki on täyttänyt odotukset. Suurena muutoksena viime vuoteen verrattuna on ylimääräinen nappi ratissa.

– Auto on ollut hyvä tähän mennessä. Se on ilmiselvästi iso harppaus viime vuodesta, mikä näkyy erityisesti korin alla, jossa yksityiskohtien taso on valtava parannus viime vuodesta, Kovalainen sanoo Herald Sunille.

– Meillä on ollut pieniä ongelmia, jotka on täytynyt käsitellä, mutta sellaista voi odottaa testeissä. Tämä on hyvä perusta meille jatkaa työtämme kauden aikana ja olemme siinä tilanteessa missä haluammekin olla jokavuotisen kehityksemme suhteen.

Caterhamilla on tänä vuonna käytössään KERS-järjestelmä, jota Kovalainen ei ole käyttänyt sitten viimeisen McLaren-kautensa vuonna 2009. Siihen totuttelu uudestaan ei nouse ongelmaksi.

– Se on ollut aika helppoa. Se on tietysti jälleen yksi järjestelmä lisää, mutta siihen pitää vain päästä sisään ja me olemme työskennelleet ahkerasti insinöörien kanssa optimoidaksemme sen kierroksen eri vaiheita varten, Kovalainen kertoo.