Narain Karthikeyan antaa Sebastian Vettelin kuulla kunniansa. Saksalainen ja intialainen törmäilivät Malesian osakilpailun viimeisillä kierroksilla ja kisan jälkeen Vettel kutsui Karthikeyania idiootiksi.

– Minusta hän on vain todella turhautunut, sillä hänellä on nyt vaikea kausi meneillään dominoituaan ratoja kahden vuoden ajan, HRT-kuljettaja sanoi Deccan Chroniclelle.

– On täysin epäammattimaista syyttää minua tapauksesta. Halventava kommentti ainostaan saattaa hänet huonoon valoon. Minä puolestani pidän Vetteliä korkeassa arvossa lyhessä ajassa saavuttamansa menestyksen vuoksi.

– Meillä on oikeus kilpailla radalla. Se, että hänellä on hyvä auto, ei anna hänelle oikeutta kutsua muita idiooteiksi. Minä olen voittanut kisoja kaikissa aikaisemmissa yksipaikkaisten autojen sarjoissa, joihin olen osallistunut ja ottanut paalun kaikkein vaativimmassa Macaon F3-osakilpailussa. Minä en siis tarvitse diplomia Vetteliltä.