Lewis Hamilton sanoo, että Lotus on tällä hetkellä hänen silmissään aidosti nopea talli. McLaren-kuski sanookin, että mikäli talli haluaa nousta suurten joukkoon, kysymykseksi nousee Lotuksen kyky pitää suhteellista kilpailukykyä yllä läpi vuoden.

– Viime vuonna Lotus oli kolmas ensimmäisessä kisassa, mutta vaikutti siltä, että heillä ei ollut kärkitallien kykyä kehittyä läpi vuoden. Minulle se on suurin kysymys – pystyvätkö he kehittämään autoaan kauden aikana. Olen kuitenkin varma, että Lotus on ensimmäisessä kisassa yksi nopeimmista autoista, Hamilton vastasi BBC Sportin katsojakysymykseen.

Kysymykseen kuuden mestarin aiheuttamasta kilpailusta, britti vastasi, että kausi tullee olemaan haastavin koskaan.

– Ei varmaankaan paljon vaikeampaa voi olla kuin parina viime vuotena, mutta tulee se varmaankin olemaan kilpailluin kausi, erityisesti kun testeissä tallit ovat olleet hyvin lähellä toisiaan – Lotus, Mercedes, Ferrari. Jopa Force India vaikuttaa varsin nopealta ja Williams on selvästi nopeampi kuin viime vuonna, Hamilton uskoi.