Kaksinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on saanut kaverinsa takaisin formula ykkösiin, saksalainen kun viettää Sveitsissä usein vapaa-aikaa Kimi Räikkösen kanssa.

– Hienoa, että Kimi on taas mukana, Vettel on jo aiemmin sanonut.

Saksalainen on kuitenkin pannut kaksijakoisin tunnelmin merkille suomalaisen vauhdin talvitesteissä. Vettelin arvio Räikkösen alkavalla kaudella jopa vaarallisemmaksi kuin elävän legendan Michael Schumacherin.

– Kimi ja Lotus tuntuvat olevan todella hyvässä vedossa, Vettel toteaa Express-lehdelle.

Hurjan kilpailuvietin omaavaa hallitsevaa maailmanmestaria kismittää Räikköstä vastaan vapaa-ajalla hävityt sulkapallomatsit, eikä hän kaipaa enää kilparadan puolelta lisää vinoilun aihetta.

– Tunnustan, Kimi on tällä hetkellä parempi sulkapallossa. Yksi vuoden 2012 tavoitteistani on päihittää hänet edes kerran tuossa lajissa, Vettel linjaa.

Räikkönen ottaa haasteen ilolla vastaan. Rallin vaihduttua formula ykkösiin osuvat suomalaisen ja Vettelin aikataulut useammin yhteen.

– Kiva taas päästä pelaamaan enemmän Sebastianin kanssa. Hän on kuulemma treenannut lujaa entisen kuntovalmentajansa Tommi Pärmäkosken kanssa, Räikkönen kuittaa.