Kolminkertainen F1-maailmanmestari Sir Jackie Stewart antaa painavan mielipiteen Kimi Räikkösen sopeutumisesta nykyformuloihin.

Stewartin mielestä Kimi on sopeutunut paljon nopeammin uuteen autoon kuin formulalegenda Michael Schumacher.

– Räikkösellä tulee olemaan vaikeaa, mutta tilanne ei ole niin huono kuin Michael Schumacherilla. Hän on todellinen kilpa-ajaja eikä taktikoija. Michaelin suuri ansio oli taito valita tiimin ihmiset, jotka osaavat rakentaa nopean ja luotettavan auton, Motorsport-Total siteeraa Stewartia.

– Kimi on vain kilpailija. Hän toi mukanaan oman insinöörinsä Mark Sladen, jonka kanssa hän teki yhteistyötä jo McLarenilla. Hän todella luottaa Sladeen. Ensimmäinen kisa ei mennyt aivan putkeen, mutta se palautti maanpinnalle, mikä on hyvä asia. Hän huomasi, kuinka monimutkaista nykyaikainen Formula ykkönen on.

– Michaelilla oli vaikeaa paluunsa kanssa, ja vaikeaa on myös Kimillä. Mutta mielestäni Kimi on sopeutunut nopeammin nykyformuloihin.