Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen entinen tallikaveri ja nykyinen BBC-kommentaattori David Coulthard sanoo, että F1-sarja tarvitsee Räikköstä kahdesta syystä: ensinnäkin sen takia, että hän on loistava ajaja ja toisekseen siksi, että hän on erilainen personallisuus.

– Voisi sanoa, että yksi maailmanmestaruus ei tee hänelle oikeutta, mutta toisaalta onhan olemassa kavereita, jotka ovat suuren suuria ajajia, mutta eivät ikinä saa voittaa edes osakilpailua. Elämä ei ole reilua, Coulthard sanoo BBC:lle.

Skotti sanoo, että Räikkösen poissaolo sarjasta parin vuoden ajan on varmaankin saanut hänet taas nauttimaan ajamisesta. Yksi asia ei ole kuitenkaan muuttunut.

– Kimi on Kimi, eikä hän aio ryhtyä ilmeikkääksi kuljettajaksi kenenkään vuoksi. Mikään ei ole pahempaa kuin se, että kuljettajat ovat porukka klooneja. Tarvitaan erilaisia persoonallisuuksia ja Kimi ainakin on yksilö.