Fernando Alonson yllätysvoitto Malesian GP:ssä ei huoleta Jenson Buttonia, joka törmäili HRT:n Narain Karthikeyanin kanssa, sotkien siten oman kisansa. Button uskoo, että hänen huono kisansa oli syy Ferrarin menestykselle.

– Vielä näinkin huonon kisan jälkeen, joka toivottavasti oli vuoden huono kisani, olen yhä vain 10 pistettä sarjakärjestä, joka on Alonso Ferrarilla. Se ei ole huolenaihe, Button sanoi PlanetF1:n mukaan.

– Olen myös vain viiden pisteen päässä Lewis Hamiltonista, joka on se kaveri, jolla on kilpailukykyinen auto. Tilanne ei siis ole vielä huono kun miettii miten huono päivä minulla oli. Lewis on ehdottomasti minun päävastustajani.

Muista talleista Button nostaa esiin Red Bullin ja Mercedeksen.

– Mercedekset näyttivät merkkejä vauhdista aika-ajoissa ja meidän täytyy katsoa miten he pärjäävät kuivalla. Mutta se talli, josta meidän täytyy olla eniten huolissamme, on Red Bull.