Lotus-tallipäällikkö Eric Boullier totesi jo ennen kauden alkua, että tallin tavoitteena vuodelle 2014 tai 2015 on F1-mestaruus. Alkukausi on ilmeisesti ylittänyt odotukset, sillä ranskalaisen kunnianhimo on sittemmin vain lisääntynyt.

– Meillä on suunnitelma tuleville vuosille ja 2012 on vuosi, jolloin suurin osa muutoksista toteutetaan. 2013 meidän täytyy varmistaa rahoitusrakenne ja sijoittajat. Vuonna 2014 me alamme menestyä kärkitallina, Boullier sanoo Guardianin mukaan.

Vaikka lopulliset tavoitteet eivät ole virallisesti asetettu tälle kaudelle, voittoja odotetaan jo tämän vuoden lopulla. Edes mestaruus ei ole tallipäällikkön mukaan mahdottomuus.

– Mikäli meillä on paras auto, taistelemme tämän vuoden mestaruudesta. Jos meillä ei ole parasta autoa, meidän pitäisi taistella voitoista kauden loppuun mennessä, Boullier uhoaa.

– 2015 meidän täytyy tuottaa paras auto, mutta meidän on oltava huipputalli jo 2014.