Bruno Senna, jonka sopimus Williams-tallin kanssa vahvistettiin hetki sitten, toivoo pitkää uraa itselleen F1-sarjassa. Auton suorituskyvystä ei ole vielä selvyyttä, mutta hän haluaa saada siitä joka tapauksessa kaiken irti.

– Toivon, että vuoden 2012 lopussa voimme sanoa, että puristimme 100% Williams-Renault FW34:stä, mitä ikinä se sitten tarkoittaakin, Senna sanoo tallin haastattelussa.

– Se on hurjan tärkeä vuosi sekä tallille että minulle, sillä se auttaa hahmottelemaan tulevaisuuttani. Toivon, että se tulevaisuus tulee olemaan pitkä ja menestyksekäs ja se kaikki alkaa tästä.

Sennan onkin ajettaja huippuhyvä kausi, mikäli hän aikoo pitää paikkansa, sillä Pastor Maldonadon öljyrahat pitänevät hänet tallissa jatkossakin ja Valtteri Bottasta pidetään erittäin todennäköisenä kisakuskina vuodelle 2013.