Kimi Räikkönen olisi voinut taistella rallissakin kärkisijoista, ainakin muiden rallikuljettajien mukaan. Mikko Hirvosen mielestä Kimin olisi pitänyt treenata enemmän, jos hän olisi halunnut tosissaan haastaa kärkimiehet.

– Jotta oltaisiin kunnon tuloksia nähty, niin olisi vaan pitänyt enemmän treenata. Mitä Citikan insinöörien kanssa puhuin, niin testeissä Kimin ajat olivat samoja kuin Loebilla tai monella muulla. Ajotaidoista se ei ollut kiinni, vaan nuotituksesta ja nuottikokemuksesta, Hirvonen kommentoi Sportti.comin mukaan.

Myös Sebastien Loebin mielestä Kimin olisi pitänyt keskittyä nuotitukseen vieläkin enemmän. Loeb kuitenkin korostaa, että rallissa kehittyminen vie oman aikansa.

– Kimin tulokset olivat aivan okei, mutta tässä lajissa kestää kauan, että pystyy parantamaan tuloksiaan. Kimillä oli kykyjä ajaa ralliautolla todella nopeasti, mutta hänen suurimmat ongelmansa olivat nuotituksessa.