Tunnettu brasilialainen F1-toimittaja Luis Fernando Ramos kirjoittaa TotalRacen blogissaan pitävänsä sitä varmana, että kuka Williams-tallin toisen kisakuljettajan paikan tänä vuonna saakin, tulee se olemaan vain yhden vuoden pesti. Ensi vuonna paikan ottaa Valtteri Bottas.

– Korostan, että paikka, kuka sen saakin, on vain yhdelle kaudelle. Williamsin varakuljettajaa, suomalaista Valtteri Bottasta valmistellaan debyyttiin 2013, Ramos kirjoittaa.

– Hänen managerinsa on tallin osakas itävaltalainen Christian Wolff. Nuorukaisen suoritukset teistessä Abu Dhabissa marraskuussa vakuuttivat loput johdosta, että hän on se nimi, johon kannattaa sijoittaa tulevaisuus.

– (Pastor) Maldonadon öljyrahojen virran ollessa loputtoman tuntuinen, on selvää, että Bottas pitää halussaan paikkaa, joka vielä tänä vuonna on vapaa.