Ferrarin ja Fernando Alonson yhteinen taival on päättymässä äärimmäisen heikossa hengessä, kertoo arvostettu brittilehti Motor Sport Magazine.

Lehden mukaan julkinen salaisuus, että Sebastian Vettel tulee korvaamaan espanjalaisen Scuderialla ensi vuonna varmistui paljolti keskiviikkona Singaporen GP:n jälkeen. Alonso tapasi tällöin tallipäällikkö Marco Mattiaccia keskustellakseen tulevaisuudestaan.

Lehden mukaan Alonson käsitys tilanteesta oli se, että hänen esityksensä viimeisten viiden vuoden aikana antaisivat hänelle vahvan aseman neuvotteluissa. Mattiaccilla oli kuitenkin asiasta toinen näkemys.

– On sanottu, että [neuvottelun] päätti raivostunut Alonso, joka kertoi pomolleen, että tämä on kusipää ja marssi tiehensä, lehti kertoo.

– [Mattiacci] halusi työntekijän, ei henkilöä, joka luo kohuja, joita Italian media paisuttelee. Näin ollen istuessaan Alonsoa vastapäätä Maranellossa hän sanoi kaikki mahdolliset asiat, jotka taatusti ärsyttäisivät Alonson taistelijamentaliteettia: me tarvitsemme enemmän sitoutumista sinulta, sinun on ymmärrettävä, että et johda tallia, vaan minä johdan.

– Ja ei, minä en ole kiinnostunut antamaan sinulle parempaa korvausta mestaruusauton puutteesta. Ja Alonso räjähti. Hänet oli voitettu pelissä.