Lewis Hamilton nappasi ensimmäisen voittonsa F1-sarjassa sitten Saudi-Arabian osakilpailun vuodelta 2021.

Toisesta ruudusta lähtenyt brittikuski onnistui tasaisella suorittamisella sekä oikealla strategialla ohittamaan ruutulipun ensimmäisenä. Sateen värittämä kilpailu ei lopulta kiusannut seitsenkertaista maailmanmestaria.

Voitto oli Hamiltonille historiallinen. Yksikään kuljettaja ei ollut voittanut yhdeksää kilpailua samalla radalla. Maailmanmestarista tuli ensimmäinen kyseisen tempun tehnyt kuski.

Toiseksi ajoi Red Bullin Max Verstappen. Hollantilaisen vauhti on ollut kateissa koko viikonlopun, mutta oikea strategia mahdollisti MM-kärkinimen huiman kirin kilpailun loppupuolella. Talli valitsi viimeiselle stintille hollantilaiselle kovan renkaan. Valinta oli parempi kuin kolmanneksi ajanut Lando Norris. McLarenin strategiatiimi kyykkäsi sunnuntaina, Norrisin pehmeä rengas ei kestänyt loppuun asti.

Strategia sakkasi myös kolmanneksi ajaneella Oscar Piastrilla. Aussikuski jäi radalle sadekelillä kierroksen liian pitkään, sillä McLaren ei suostunut ottamaan molempia kuskejaan samaan aikaan varikolle. Tämä maksoi Piastrille paljon.

Viidenneksi ajoi Ferrarin Carlos Sainz. Loistokilpailun ajanut Haasin Nico Hülkenberg oli kuudes. Aston Martin -kuskit Lance Stroll etunenässä olivat sijoilla seitsemän ja kahdeksan. Kärkikymmenikön täydensivät Alex Albon sekä Yuki Tsunoda.

Päivä oli synkkä George Russellille. Brittikuski oli taistelemassa voitosta, mutta jäähdytysongelma pakotti Russellin keskeyttämään.

Valteri Bottaksen kilpailu ei tuonut pisteitä. Sauberin vauhti ei riitä, ja Bottaksen loppusijoitus oli lopulta vasta viidestoista. Myös surkeasta strategiasta kärsineet Charles Leclerc sekä Sergio Perez jäivät pisteittä.