Ferrarin F1-talli on ajautunut syöksykierteeseen edellisissä kilpailuissa ja tämä alkaa riittämään tähtikuski Charles Leclercille.

Sunnuntaisessa Britannian GP:ssä italialaistalli mokasi Leclercin kisan täysin, kun he löivät monacolaiselle liian aikaisin välikelin renkaat alle. Sen lisäksi autossa ei ole ollut vauhtia kärkitaistoon voittoisan Monacon GP:n jälkeen.

– Olin melko luottavainen, että teimme oikean ratkaisun sen tiedon perusteella mitä minulle välitettiin autoon. Sateen piti voimistua kierrosta myöhemmin, mutta se tulikin kahdeksan kierroksen päästä, joten tuhosimme renkaat heti, kommentoi Leclerc kisan jälkeen.

– Eihän tämä hyvältä tunnu ja nyt se saa riittää, sillä tässä on jo niin monta kisaa, enkä tiedä enää edes mitä sanoa.

– Meidän täytyy painaa resettiä, mutta löydämme aina eri syyn sille, miksi homma ei toimi. Meidän täytyy keskustella päätöksentekoprosessista, jotta voisimme toimia paremmin kriittisinä hetkinä, tuumasi turhautunut monacolainen.

Leclercistä puhuttiin toukokuisen Monacon GP:n kohdalla jopa Max Verstappenin ykköshaastajana, mutta jälki on ollut karua tämän jälkeen. Leclerc sai kokea heti Kanadassakin italialaistallin strategisen aivopierun ennen keskeytystään ja Britanniassa tiimi möhli jälleen. Edellisen neljän kisan saldo on vaivaiset 12 pistettä.

LUE LISÄÄ