Max Verstappen ajoi Itävallan sprintin voittoon lauantaina.

Hollantilaiskuski joutui taistelemaan sprintin ensimmäisillä kierroksilla tosissaan. Kolminkertainen maailmanmestari oli jatkuvasti McLaren-kaksikon hyökkäyksen kohteena, ja menettikin johtoaseman hetkellisesti.

Verstappen näytti kuitenkin kuka F1-sarjaa johtaa. Hollantilainen ohitti Lando Norrisin tyylikkäästi, jättäen brittikuskin toisen McLarenin Oscar Piastrin armoille. Aussi kiitti ja kuitti ja ohitti Norrisin, ollen ruutulipullakin tallikaverinsa edellä.

Pisteitä jaettiin kahdeksalle parhaalle. Kärkikolmikon perään sijoittuivat George Russell, Carlos Sainz, Lewis Hamilton, Charles Leclerc sekä Sergio Perez.

Valtteri Bottaksen vauhti oli huonoa. Suomalainen oli vasta 19:s, ainoastaan tallikaveri Zhou Guanyu jäi taakse. Pisteitä Sauberilla ei odoteta tänä viikonloppuna.

LUE MYÖS: