Itävallan aika-ajot saatiin päätökseen Spielbergissä radalla. Paalulle ajoi selkeästi MM-kärkinimi Max Verstappen.

Viikonloppua toistaiseksi dominoinut hollantilainen oli täysin omassa vauhdissaan. McLarenin Lando Norris haastoi, mutta jäi lopulta useamman kymmenyksen Verstappenista. Ruutulipun heiluessa Oscar Piastri oli vielä kolmas, mutta aussikuski putosi seitsemänneksi ratarajarikken takia. Näin ollen George Russell nousi nuorukaisen paikalle.

Neljännestä ruudusta lähtee Ferrarin Carlos Sainz. Hänen peräänsä asettuu Lewis Hamilton. Ferrarin Charles Leclerc teki pahan ajovirheen viimeiseen mutkaan, eikä saanut parannettua aikaansa. Kaiken lisäksi monacolaisen kilpuri näytti ottaneen osumaa.

Sergio Perez jäi melkein sekunnin talliakaveristaan, jääden ruutuun kahdeksan. Kärkikymmenikön täydensi Nico Hülkenberg sekä Esteban Ocon.

Valtteri Bottaksen aika-ajo oli odotetun vaisu. Sauberin vauhti on täysin kateissa, eikä kumpikaan kuskeista onnistunut parantamaan sprintti aika-ajon tuloksesta. Bottas lähtee kilpailuun ruudusta 18, Zhou Guanyu koko joukon perältä.