Kauden toinen aika-ajo on polkaistu käyntiin Jeddassa. Sessio oli valitettavan heikko Valtteri Bottakselle.

Suomalaiskuljettaja jäi toista viikkoa peräkkäin aika-ajojen ensimmäiseen osioon. Sauberin vauhti on ollut kateissa läpi viikonlopun, eikä tilanne muuttunut perjantaina. Suomalainen jäi vasta sijalle 16.

Bottaksen yksi aikakierroksista meni pilalle muiden kuljettajien temppuilun takia. Täyttä häkää ajanut Bottas joutui hidastamaan muiden autojen ollessa tiellä radan toisella sektorilla. Bottas oli tilanteesta raivoissaan.

– V**** mitä pelleilyä, uskomatonta, Bottas tivasi.

Bottaksen kisainsinöörin mukaan suomalaisen kierros olisi riittänyt jatkopaikkaan ilman muiden kuskien törttöilyä.

Session nopeimman ajan kellotti maailmanmestari Max Verstappen. Hollantilaisen takana löytyi kuitenkin Aston Martinin Lance Stroll. Aston Martin on väläytellyt vauhtiaan koko viikonlopun, ollen yhdellä kierroksella mukana jopa paalutaistossa.

Session seuratuin kuljettaja, Ferrarilla Carlos Sainzia korvaava F1-debytantti Ollie Bearman selvisi jatkoon heittämällä. Britti oli sijalla yhdeksän.

Sessiosta karsiutuivat Bottaksen lisäksi Alpine-kuskit, Logan Sargeant sekä kolarinsa takia ilman aikakierrosta jäänyt Zhou Guanyu.

LUE MYÖS: