Ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä sekä kartanlukija Jonne Halttunen ovat vuoden autourheilijoita.

Suomen autourheilun lajiliitto AKK järjesti palkintogaalan Itämeren aalloilla, jossa suomalaiskaksikolle tuupattiin lisää täytettä palkintokaappeihinsa. Titteli meni samalle parivaljakolle myös viime vuonna.

Rovanperä tai Halttunen eivät paikan päälle päässeet palkintoa lunastamaan, mutta tapahtumassa kuultiin kaksikon tunnelmat videotervehdyksenä.

Toyota-kaksikko on tehnyt vakuuttavaa jälkeä rallin MM-sarjassa. Rovanperä ja Halttunen sinetöivät toisen peräkkäisen maailmanmestaruutensa lokakuussa niin ikään toista kertaa peräjälkeen. Rovanperä tarjosi hiljattain jymy-uutisen rallifaneille ilmoittamalla, ettei hän ensi kaudella aja kuin noin puolet kisakalenterin ralleista.

LUE MYÖS: F1-sarjan ensi kauden kuskikatras valmis – Williams täytti viimeisen tyhjän penkin